om sola

Något fantastiskt håller på att hända. Vi är mitt i ett medvetandeskifte på jorden. Resan går 30 centimeter från hjärnan till hjärtat, från egomedvetande (dualitet) till kärleksmedvetande (enhet – oneness).

Under ganska lång tid har ljuset/energin till jordens yta ökat stadigt från Moder Jord och Fader Himmel. En kulmen nåddes 21 december 2012 när vår jord stod i linje med solen och den galaktiska centralsolen, vi tog emot enorma mängder kärleksenergi och detta vattenfall av ljus fortsätter flöda in i och runt oss. Frekvensen/vibrationen på jorden ökar och hjälper till att ta oss upp på en ny medvetandenivå – in i en högre dimension. Jag är oerhört tacksam över att få vara med på resan.

Jag heter Ola Sandell och är en ljusarbetare bosatt i Göteborg. Jag vill hjälpa dig att bli mer medveten genom meditation, texter och länkar.

Jag gör inte anspråk på att föra saker i bevis med mina texter och länkar. Det är mina tankar. Känn vad som resonerar med dig. ”Consider everything, believe nothing.”

Välkommen medskapare!

Ola

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s