Prepare for Change

Kom samman för att hjälpa till med positiva förändringar i ditt eget område.
Bilda en Stora Händelsens stödgrupp.
Se nedan!

Underbara och holistiska förändringar sker överallt på jorden! Alla är inbjudna att vara med när nu ett nytt samhälle föds i sanningens ljus. En massiv våg av positiva känslor skapar ett djupt skifte över hela världen. Optimism och glädje skapar frid hos alla när de fylls med instinktiv kunskap om sanningen och mänsklighetens potential för en kärleksfull förändring.

Utbredningen av kärlek och sanning har de stora profeterna, visdomsmästarna och mystikerna från alla kulturer skrivit och talat om i tusentals år, det är den STORA HÄNDELSEN (the Event) när mänskligheten lyfts ur det mörker och den rädsla som hållit oss i järngrepp. Nu är den förutspådda tiden här, Seger för Ljuset!

Förbered för Förändring är här för att förena alla människor, speciellt de som har upplevt sanningens ljus, i kärleksfullt och fredligt stöd från ett välmående Nytt Samhälle. De som har upplevt sanningens ljus har lärt sig mer av den korta respit än vad de hade kunnat lära från vilken samtida lärare som helst idag. Du, som redan har den här vetskapen, är kallad till handling. Att hjälpa de uppvaknade när de söker träffa andra varelser av ljuset är vårt första jobb, så att vi då kan dela det vi blivit medvetna om, det som är vår unika gåva, med dem. Kalla alla som känner sanningens ljus! Be dem tillsammans med dig delta i meditation och bön för att öka frids/freds-energin i ditt samhälle. Organisera er för att lyfta allas sinnesstämning genom att dela med er av era speciella gåvor i sann kärlek och öppenhet. Varenda by, småstad och storstad behöver kärleksfullt ledarskap för att ta till sig förändring som aldrig tidigare i mänsklighetens historia.

IMG_0109

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s