Besök fra stjernesystemet Mirach til Jotunheimen og Skagerak for 6000 år siden.

Jorda er gjennom årtusenene blitt kolonisert av mennesker fra andre planeter i galaksen og utenfor. Nyhetsspeilet bringer her en beretning om hvordan en liten gruppe innvandret til Norge for 6000 år siden. Den blir fortalt av Tania Piekae, som også er fra planeten Terial i stjernesystemet Mirach i Andromeda-konstellasjonen, som innvandrerne kom fra.

Jeg er Tania, viseforkvinne i Andromeda Council. Jeg ønsker å dele innsikt om min hjemverden, planeten Terial i stjernesystemet Mirach som befinner seg i Andromeda-konstellasjonen, som er synlig på  himmelen og på stjernekart.

Om Planeten Terial

Min hjemverden består av mange store og små øyer i et stort hav. De er gruppert sammen på den ene siden av planeten. Mesteparten av planeten er dekket av vann.

Det er en stor fjellkjede som heter Tie-key fjellene, som har en lilla fargenyanse, som befinner seg på det største kontinentet som heter Sae-wyeeze.

Mesteparten av planeten Terial er dekket av vann. Baksiden av planeten består av hav.

Mesteparten av planeten Terial er dekket av vann. Baksiden av planeten består av hav.

De tre andre store øyene på Terial er:
I midten: Nahn-se-cole
Øverst: Moe chee
Til venstre (med vulkan): Pa ‘Om-nee-tae

Det er bølgende åser, skoger, innsjøer, elver, trær, gressletter og strender.

Skogene er svært perfekte i utseende.

Gresslettene er gule i farge.

Strendene er hvite med krystallinske flekker.

Vannet rundt kysten er turkis-grønt og klart å se gjennom til bunns.

Havet er veldig blått i dybden iblandet noe lilla.

Himmelen har en kombinasjon av rosa-gulaktig fargetone om dagen.

Nattehimmelen har et svart utseende med de forskjellige størrelsene av de seks fargede månene  som er synlige både om natten, og på dagtid. Fargene er svært levende og veldig klare.

Dyrene i vår verden kan kommunisere med oss ​​ved å sende oss bilder av deres fokus og tanker. Det er dyr som minner om jordens dyr og det er dyr som ikke er kjent for dere. Dyrene på planeten vår er vegetarianere. De spiser planter, blader og ulike typer gress.

De intergalaktiske tjenestemenn reiser til vår “romfartshavn” (spaceport) med biosfæren som beskytter rommet rundt vår planet og vår planet Terial. Dette er den samme biosfæren som transporterte våre folk til deres planeten. Romfartshavnen ligger nær byen der vårt offisielle kongelige slott ligger. Det er her mange av våre viktige møter finner sted.

Interessen for Jorden

Vår interesse for jorden i de tidlige dager med utforsking oppsto da Andromeda Council og dens Galactic Federation rettet en anmodning til frivillige om å ta del i utforskningen av planeten Jorden. Og de henvendte seg til oss (på planeten Terial). Vårt Kongelige Råd samtykket i å sende sine beste team av frivillige med bakgrunn fra vitenskapelig forskning og intergalaktisk utforskning for å bli med i en større gruppe mennesker som skulle oppleve jorden.

Reisen til Jorden

De opprinnelige reisende fra Terial kom til jorden for ca 6000 år siden … sammen med andre stjernefolk (star people) fra deres respektive hjemverdener. Det deltok et hundretalls frivillige fra  Terial. Det var ca 2 milliarder mennesker på min planeten Terial på den tiden. Nå er det ca 4 milliarder mennesker på Terial, som idag vibrerer på midtre nivå i fjerde dimensjon. Tidligere var det en tredje dimensjonal planet, som Jorden i dag.
Terial er omtrent på størrelse med planeten  Saturn i deres solsystem, men har ingen ringer, bare seks måner.

Noen av mine ble igjen i biosfæren som vi reiste til deres verden i og fortsatte i bane rundt jorden i  omtrent fem år for å se til at våre folk som hadde bosatt seg på Jorden hadde det ok og var trygge. Antallet frivillige fra Terial som faktisk hadde satt foten på Jorden og blitt der var om lag 80 personer. Det var biologer, samfunnsvitere osv. Omtrent halvparten av disse 80 personene var fra  den utvidede familien … fra kongefamilien … på planeten Terial. At disse menneskene var i slekt med hverandre, og kjente hverandre så godt, var en fordel under nybyggerprosessen i deres land. Det var folk fra Terial som introduserte det dyp blonde hår og genetikk med blå / grønne øyne. Ikke hår som på mennesker som endres til honningblondt, men det sanne gulblonde hår som varer hele livet.

De bosatte seg i det som nå er et området i Skagerak-Stredet. Dengang var ikke dette området  under vann.

De bosatte seg i det som nå er et området i Skagerak-Stredet. Dengang var ikke dette området under vann.

Alt som idag er Danmark ble på den tiden adskilt fra landmassen av Norge og Sverige bare av en elv.

Vi satte opp det første underjordiske bostedet som er forbundet av noen tunneler til en stor grotte, som var omgitt av uberørt skog. Når de slo inn innlegget sitt, dro de nordover til Norge og Sverige. Dette første anlegget befinner seg nå under vann i Skagerrak-Stredet [se. Jpg fil for omtrentlig plassering] som nå skiller Danmark fra Norge og Sverige.

Den andre utposten

Det andre anlegget var i Jotunheimen-området i Norge. Det var her at de blomstret og begynte å spre seg til de omkringliggende områdene. Det var et par familier som vandret øst til Sverige. Nå er hovedfokus å snakke om Norges begynnelse. Selvfølgelig var det områder som var snødekket en del av tiden. Det var korte sesonger med varmt vær lik en vind som kommer over Norges land. Det brakte lettelse for mange av våre teriale mennesker som ikke var vant til konstant kaldt vær.

Jotunheimen-området var trygt og et handelssentrum unna kysten. Vi bygde strukturer som kunne stå imot vinden, regnet, og raidere som var ute etter de de uvurderlige handelsvarene  mat og varme klær var. Det var et tøft miljø på den tiden.

Interaksjon med lokalbefolkningen

Vi observerte de få lokale stammene som var overlevere (survivalists) og barske folk i møtet med naturen. De lokale klanene slo seg sammen for å overleve, og etablerte et handelssystem som fungerte slik at alle (menn, kvinner og barn) kunne ha nytte av handelen.

De lokale stammene manglet ikke noe. Deres trossystemer var slik at de inkluderte ALLE som medlemmer av de stadig voksende stammene. Det var rikelig med landområder for å dele mellom alle de lokale stammene. Alle trodde på balansen i livet. Det var et veldig enkelt stammeliv.

Vi var påpasselige med å ikke utsette noen for vår avanserte teknologi som vi hadde fra vår verden. Å ikke endre historiens gang – slik at folk på denne tiden kunne utvikle seg naturlig. Vi holdt det skjult. For dem, ville det ha vært som «magi». Vi utforsket andre områder når været var varmere i vårsesongen for å finne urter, blomster, planter og andre levende organismer for healing og forbedring av livet blant stammene. Noen av oss har migrert som par for å fortsette å utforske og leve blant folkene. Andre giftet seg inn i de lokale stammene. Vi valgte å være en del av jorden for å bidra til å forbedre livskvaliteten for alle her.

Mange av våre etterkommere er nå spredt ut over Norge, Sverige og noen av de vesteuropeiske landene gjennom arvelige trekk som blondt hår, blå eller blå-grønne øyne og lys hud som folk i de nevnte landene har. Og ja, det ble inngått giftemål mellom våre folk på den tiden … og de lokale urfolkene i deres land.

Mytiske historier i Norge

Mange mytiske og mystiske historier har blitt fortalt og gått tapt gjennom århundrene. Disse historiene om styrke, lyn og torden-guder, og våre høye mennesker, er til en viss grad om vår opprinnelige gruppe terial-mennesker.

Mange av de lokale stammefolkene kalte teriale folk for kjemper, eller «høye trær», fordi de var høyere enn gjennomsnittet av de lokale innfødte stammefolkene.

Høyden på mitt folk fra Terial som emigrerte til deres planeten var i gjennomsnitt på den tiden: Mennene var 6 ’5 «til 6″ 8″ (195 – 203 cm.) høye. Kvinnene var 6 ’til 6’3  (182 – 188 cm.) høye. De var slanke, solid bygget, ikke magre … høye, blonde … med vakre utseende. Selv som fjerdedimensjonale mennesker i dag har vi beholdt disse kjennetegnene.

Mange av disse menneskene trodde at våre folk brukte «magi» som skapte lys, hytter, vanning og feller for mat. Det var vår bruk av teknologi … at mange lokale folk skapte sine mytiske norrøne historier.

Mange stammefolk så de som gikk til kysten og svømte som en fisk. De ble overrasket over at teriale mennesker ikke var redde for vann. Vi benyttet noe av vår teknologi til å bygge interessante båter; seilbåter, som vi brukte til å dra på oppdagelsesreiser sjøveien. De lokale menneskene ble gjerne med ombord i båtene vi hadde lagd.

Notater om Jotunheimen-området

Begravd dypt i Jotunheimen området, finnes steder med ting som venter på å bli oppdaget av det norske folk. Det er der, og de vil være i stand til å finne ting som de ikke kan forklare og ikke hvordan det kom dit. Gamle biter av metall som ikke er fra jorden. Antikke skrifter som ikke er kjent for jordens lingvister. Det er i biter og stykker som vil kunne bidra til at menneskeheten finner sin oppvåkning… å omfavne det nye daggry.

Jotunheimen-området rommer ennå spennende artefakter fra en fjern fortid som venter på å bli oppdaget av moderne arkeologer.

Jotunheimen-området rommer ennå spennende artefakter fra en fjern fortid som venter på å bli oppdaget av moderne arkeologer

Avslutning

Dette er Tania, Viseforkvinne for Andromeda Council, som sender min kjærlighet til de øvrige etterkommere av mitt folk fra vår planet Terial.

Våkn opp av søvnen, mine norske og svenske slektninger … samt de som er igjen av mitt folk som er spredt i fjerne land utenfor Norge og Sverige.

Vi vil gjenforenes igjen i fremtiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s